Karl XI:s väg 4A

Karl XI:s väg 4A

Slutpris

950 000 kr


Vemdalen— Härjedalen

Karl XI:s väg 4A


Slutpris
950 000 kr

Vemdalen— Härjedalen

Stuga med bra läge i byn

Stugan har ett bra läge i Vemdalen by, inte så långt från ån och man har gångavstånd till Ica och annan service i byn. Från stugan når man fina promenad- och cykelvägar upp på fjället, byn runt eller ut i skogen. Med soligt läge, fin tomt och härlig veranda kan man också tillbringa skön tid ute på sin egen tomt under alla årstider. På 48 kvm ryms badrum med dusch, ett sovrum, allrum med kamin och plats för både sittgrupper och matmöbel samt ett kök. Bredvid huset står en fin gäststuga med plats för flera sovplatser. Den här stugan skulle kunna vara precis det du önskar: ett fritidshus för den lilla familjen eller dig som vill köpa något för en person, ett bofast hus till någon som flyttar in till Vemdalen eller kanske flyttar hemifrån, eller något annat som bara du vet!


Boarea/biarea
48/6 kvm
Tomtarea
1 605 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2019-10-16

Mäklarhuset Vemdalen

Denna fritidshus på karl xi:s väg såldes av oss 2019-10-16. Se alla våra försäljningar i Vemdalen samt även på karl xi:s väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.