Klockarvägen 4

Klockarvägen 4


Vemdalen— Härjedalen

Klockarvägen 4Vemdalen— Härjedalen

Fantastiskt läge intill ån för dig med stora drömmar!

Du som väntat på ett av Vemdalens bästa lägen har nu kommit rätt. Precis på väg ut ur Vemdalen by gör Klockarvägen en avstickare och denna gård, inramad av Veman presenterar sig. Lugnt läge med porlande vatten runt knuten.

På fastigheten finns huvudbyggnad, två gäststugor varav den ena beläget lite mer avskilt från övriga gården, en lada samt en garage- och förrådsbyggnad. Du som är villig att lägga ner kärlek och snickarglädje på denna fastighet kan återskapa en riktig drömgård!

I Vemdalen by bor både permanentboende och semesterboende. För dig som vill bo året runt finns i byn matvarubutik, restaurang, butiker, pizzeria, dagis, skola till åk. 6 och ett aktivt föreningsliv. För dig som vill koppla av och njuta av guldkornen finns flera fina skidområden inom 30 minuters bilfärd. Björnrike (10 minuter), Vemdalsskalet (10 minuter), Storhogna (20 minuter) och Klövsjö (30 minuter) erbjuder alla alpinåkning, längdspår och skoterleder. På sommaren kan ett dopp i ån nås direkt från tomten och i destinationen finns 2 fina golfbanor.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka visning.


Boarea
115 kvm
Driftkostnad
40 093 kr/år
Tomtarea
4.7680 ha
Fastigh.bet
HÄRJEDALEN VEMDALENS KYRKBY 71:1
Objekttyp
Fritid
Såld
2023-11-13

Mäklarhuset Vemdalen

Denna gård på Klockarvägen såldes av oss 2023-11-13. Se alla våra försäljningar i Vemdalen samt även på Klockarvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad