Öringsvägen 29

Öringsvägen 29

Slutpris

3 200 000 kr


Sångbäcken— Vemdalen— Berg

Öringsvägen 29


Slutpris
3 200 000 kr

Sångbäcken— Vemdalen— Berg

Utsikten utsikten utsikten

Om du har hänförande utsikt högst upp på din önskelista när du letar hus i fjällen är detta verkligen något för dig. Det här huset har stor utsikt nästan från överallt. På det kan du sedan lägga fakta som att huset är rymligt med fyra stora och luftiga sovrum, rejält kök med plats för en större matmöbel, bra yta i allrum på övre plan, ett badrum med dusch och bastu samt ett badrum med badkar på övre plan. Det här huset huserar enkelt din familj och en familj till.

Från nästan hela huset har du tillgång till den fantastiska utsikten och solen och vi gissar att hel del tid kommer att tillbringas på den väl tilltagna verandan med samma solläge och utsikt. Det här är verkligen ett hus och ett läge för alla årstider. På toppen av Sångbäcksvallen når du skidbackar, transportliften mellan Klövsjö och Storhogna, superfina längdspår och det trevliga och omtalade Emma-Britas Café & Bröd. Kom och ta en titt, vi är redo för visning!


Boarea
124 kvm
Driftkostnad
37 314 kr/år
Tomtarea
1 430 kvm
Såld
2020-02-13

Mäklarhuset Vemdalen

Denna fritidshus på Öringsvägen såldes av oss 2020-02-13. Se alla våra försäljningar i Vemdalen samt även på Öringsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.