Vemdalsskalet Adolf Hallgrens väg S 8 / Klockarfjället / Vemdalen / Härjedalen

Förverkliga din dröm om boende i fjällen!

Slutpris
3 000 000 kr
Boarea/biarea
82,5/3,9 kvm
Driftkostnad
26 012 kr/år
Totalareal
1 682 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-06-17
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Vemdalsskalet Adolf Hallgrens Väg S såldes av oss 2019-06-17. Se alla våra försäljningar i Vemdalen samt även på Vemdalsskalet Adolf Hallgrens Väg S

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Klockarfjället är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Bygg Entreprenad i Jämtland AB har byggt flera uppskattade och efterfrågade hus på Klockarfjället och nu är nästa hus inflyttningsklart!
Huset är byggt i ladstil och i ett plan, har stora, härliga fönster som går ända ned till golvet, högt ryggåstak och kamin i allrummet. Här finns också tre sovrum och badrum med bastu. Hallen är rymlig och altanen erbjuder sköna stunder utomhus. På tomten har man valt att behålla en del träd och runt huset och tomten har man satt en fin gärdesgård bunden med granvidjor. En värdig inramning på ett fjällhus!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration