Vemdalsskalet Gamla landsvägen 35

Vemdalsskalet Gamla landsvägen 35

Slutpris

1 350 000 kr


Vargen— Vemdalen— Härjedalen

Vemdalsskalet Gamla landsvägen 35


Slutpris
1 350 000 kr

Vargen— Vemdalen— Härjedalen

27 mysiga kvadratmeter med två loft

27 kvm timmerstuga som andas äldre tider med hela sin yttre skepnad. Väl inne är stugan mycket mer modern än man kanske tänker sig. Den är så klart kompakt med sina 27 kvm, men här finns en charmig storstuga med en fin, murad öppen spis, plats för matmöbel, ett par fåtöljer och en säng. Tvättrum med handfat och duschkabin samt kök med 2-plattors spis, vask och kylskåp. Två loft i varsin ände av stugan har vart och ett plats för en säng. För toalettbesök hänvisas till utedasset. Stugan har vårdats ömt under åren och är fortfarande idag mycket välskött. Vill man göra något mer på den här tomten tillåter byggrätten 170 kvm och två våningar så här finns stora möjligheter.

Med närhet till Vargens Fjällanläggning, längdspår utanför tomten, skoterled bara en bit bort och promenadavstånd till Skalets Torg är det här ett supertillfälle! Gå in och titta på drönarvyn och glöm inte klicka in dig på VR-visning när du väl är där. Det kommer att ge dig en mycket fin bild av den här mysiga stugan och toppenläget på Vargen. Kontakta oss för visning.


Boarea
27 kvm
Driftkostnad
14 821 kr/år
Tomtarea
1 485 kvm
Rum
1 rum
Såld
2020-10-29

Mäklarhuset Vemdalen

Denna fritidshus på Vemdalsskalet Gamla landsvägen såldes av oss 2020-10-29. Se alla våra försäljningar i Vemdalen samt även på Vemdalsskalet Gamla landsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.