Vemdalsskalet Lugna stigen 14

Vemdalsskalet Lugna stigen 14

Slutpris

900 000 kr


Klockarfjället— Vemdalen— Härjedalen

Vemdalsskalet Lugna stigen 14


Slutpris
900 000 kr

Klockarfjället— Vemdalen— Härjedalen

Tomt med tillgång till skidbacken

Sedan länge är tomter med bra åtkomst till backen sålda på Klockarfjället, men här har vi nu glädjen att kunna erbjuda en igen! Tomten ligger på mitten av Klockarfjället, som är en flackare del av det fjället. Denna tomt ligger på en höjd och ett hus här får ett riktigt fint läge. Från tomten har man endast ca 50-100 m till skidleden som tar de boende i närheten till liften Väst Express och de tillhörande nedfarterna. Från backen och in till tomten kan man också ta sig utan större besvär när snön har lagt sig.

Här får du bygga 220 kvm byggyta i två plan fördelat på två lägenheter om du önskar. Anslutningar för kommunalt V/A och el ingår i priset och finns vid tomtgräns. Varmt välkomna att höra av er om ni har några funderingar!


Driftkostnad
500 kr/år
Tomtarea
1 518 kvm
Upplåtelseform
Äganderätt
Fastigh.bet
HÄRJEDALEN VEMDALENS KYRKBY 54:50
Såld
2019-04-07

Mäklarhuset Vemdalen

Denna tomt på Vemdalsskalet Lugna stigen såldes av oss 2019-04-07. Se alla våra försäljningar i Vemdalen samt även på Vemdalsskalet Lugna stigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.