Vemdalsskalet Lugna stigen 14 / Klockarfjället / Vemdalen / Härjedalen

Tomt med tillgång till skidbacken

Slutpris
900 000 kr
Driftkostnad
500 kr/år
Totalareal
1 518 kvm
Upplåtelseform
Tomt
Fastigh.bet
HÄRJEDALEN VEMDALENS KYRKBY 54:50
Såld
2019-04-07
Bostaden är såld!

Denna tomt på vemdalsskalet lugna stigen såldes av oss 2019-04-07. Se alla våra försäljningar i Vemdalen samt även på vemdalsskalet lugna stigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Klockarfjället är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Sedan länge är tomter med bra åtkomst till backen sålda på Klockarfjället, men här har vi nu glädjen att kunna erbjuda en igen! Tomten ligger på mitten av Klockarfjället, som är en flackare del av det fjället. Denna tomt ligger på en höjd och ett hus här får ett riktigt fint läge. Från tomten har man endast ca 50-100 m till skidleden som tar de boende i närheten till liften Väst Express och de tillhörande nedfarterna. Från backen och in till tomten kan man också ta sig utan större besvär när snön har lagt sig.

Här får du bygga 220 kvm byggyta i två plan fördelat på två lägenheter om du önskar. Anslutningar för kommunalt V/A och el ingår i priset och finns vid tomtgräns. Varmt välkomna att höra av er om ni har några funderingar!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration