Vemdalsskalet Renstigen 10

Vemdalsskalet Renstigen 10

Slutpris

2 050 000 kr


Vemdalsskalet/Vargen— Vemdalen— Härjedalen

Vemdalsskalet Renstigen 10


Slutpris
2 050 000 kr

Vemdalsskalet/Vargen— Vemdalen— Härjedalen

Trivsam stuga med riktig fjällkänsla

Stugan ligger på Vargen med endast någon minuts promenad till Vargens Fjällanläggning där man hittar pub och restaurang. Den här är en klassisk stuga med tre sovrum, badrum med bastu och ett väldigt mysigt allrum och kök med den öppna spisen som givet centrum och blickfång. Den är murad i natursten och ger verkligen stugan och rummet en härlig karaktär. Den är inte bara vacker att se på, med en insatskamin värmer den gott när snön yr utanför knuten. Köket renoverades för bara något år sedan och stugan har fått lite nya väggpaneler och är allmänt uppfräschad i senare tid. På fastigheten finns en gäststuga som bara väntar på att möbleras upp. Man har även ett bra kallförråd som är uppdelat i vedbod och förråd samt ett skotergarage med direkt utfart mot skoterled.

Boka in en visning på plats med oss. Du är välkommen att höra av dig!


Boarea
55 kvm
Driftkostnad
29 073 kr/år
Tomtarea
2 087 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-03-17

Mäklarhuset Vemdalen

Denna fritidshus på Vemdalsskalet Renstigen såldes av oss 2020-03-17. Se alla våra försäljningar i Vemdalen samt även på Vemdalsskalet Renstigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.