Vemdalsskalet Skalspassvägen 24

Vemdalsskalet Skalspassvägen 24

Slutpris

4 800 000 kr


Skalspasset/Vemdalsskalet— Vemdalen— Härjedalen

Vemdalsskalet Skalspassvägen 24


Slutpris
4 800 000 kr

Skalspasset/Vemdalsskalet— Vemdalen— Härjedalen

Fritidshus på populära Skalspasset med magisk utsikt!

Välkommen till ett fristående fritidshus med hög mysfaktor och ytor som är gjord för en perfekt fjällvistelse. Skalspassvägen 24 bjuder på magisk utsikt över Sonfjället som stoltserar direkt i blickfånget från de höga fönsterna i sydväst. Fastigheten har drygt 50 meter till skidled för att ta dig direkt ut i de alpina området på Vemdalsskalet. Här kan du njuta av många timmar i naturen med äventyr runt hörnet. Huset är ett Forsgrens timmerhus med bra standard och inredningen inne i huset är gjord av en snickarfirma i Leksand.

Huset bjuder till avkoppling, umgänge och härliga ytor. Entréplan rymmer en hall för avklädning och förvaring, ett fantastiskt kök från Storsjökök som inbjuder till härlig matlagning. I direkt anslutning finns även en balkong för att njuta av de värmande solstrålarna och självklart lugnet som råder i fjällen. En tilltagen matplats där många härliga middagar med god mat och dryck kan hållas. Entréplan rymmer även ett helkaklat badrum med wc och dusch samt ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. Nedre plan innehåller den sociala delen med ett härligt allrum, ytterligare två större sovrum och ett teknikrum med tvättpelare. Kanske det bästa av allt, ytterligare ett badrum med en värmande bastu! Här kan du njuta efter kalla dagar och springa ut för att slänga sig i snön via terrassen. Det stora allrummet rymmer även ett väl tilltagen social del där många spelkvällar framför brasan kommer att avnjutas.

När du värmt upp tårna tar du dig enkelt till Skalspassets restauranger strax nedanför för att njuta av en god middag och kvällshäng. Här bor du i en egen oas men ändå nära Vemdalsskalets pister och puls. Du tar dig till skidleden som tar dig till Persbacke med endast ett par stavtag och dagen kan inte börja bättre än att ta de första svängarna i en helt nypistad nedfart.

Välkommen att boka din visning!


Boarea
133 kvm
Driftkostnad
53 732 kr/år
Tomtarea
1 060 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2023-02-10

Mäklarhuset Vemdalen

Denna fritidshus på Vemdalsskalet Skalspassvägen såldes av oss 2023-02-10. Se alla våra försäljningar i Vemdalen samt även på Vemdalsskalet Skalspassvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.