Vemdalsskalet Susannes Väg 27 A

Vemdalsskalet Susannes Väg 27 A

Slutpris

4 100 000 kr


Vemdalsskalet— Vemdalen— Härjedalen

Vemdalsskalet Susannes Väg 27 A


Slutpris
4 100 000 kr

Vemdalsskalet— Vemdalen— Härjedalen

Denna fantastiska lägenhet är något av ett guldkorn! Beläget med högt läge och otrolig utsikt i alla väderstreck. Området känns privat och har anslutning till Vemdalsskalets fina pister och längdspår samt skoterled i närheten. Under höst och sommar bjuder destinationen på mysiga vandringsleder med svamp och bärplock. Njut av fantastiska solnedgångar och er alldeles egna oas av fjällen.

Huset upprättades i mitten av 2000-talet och har varsamt tagits om hand och uppdaterats. Fem sovrum i olika utförande med hela tio sovplatser, med våningssängar i två utav de, enkelsängar i ett och dubbelsäng i två utav sovrummen. I närheten till sovrummen finns även rymliga helkaklade badrum med dusch och wc. I det stora badrummet ryms även tvättmaskin och en rymlig bastu. Stora sociala ytor gör att man vill spendera många timmar tillsammans med sin familj och vänner för att njuta.

Med lägenhetens enastående läge har du utsikt över nästintill hela Vemdalsskalet. Ta skidorna eller vandringskorna och du är ute i naturen på en gång. Vemdalsskalets dragna längdspår är precis bakom knuten. Enkel transportsträcka till pisten. En kort promenad från lägenheten ligger restaurangen Varggransstugan och Varggranstjärn som bjuder på drömfiske för hela familjen.

Hela huset kommer att målas under sommaren och det nybyggda garaget som också kommer att målas rymmer både skidor, snowracern, skotern och ved till braskamin.

Det är med stor glädje vi bjuder in till denna härliga lägenhet på övre plan vars boendemiljö och omgivningar bör upplevas på plats!


Boarea/biarea
130/15,2 kvm
Avgift
3 981 kr/mån
Rum
7 rum (5 sovrum)
Våning
2 av 2
Såld
2022-10-04

Mäklarhuset Vemdalen

Denna lägenhet på Vemdalsskalet Susannes Väg såldes av oss 2022-10-04. Se alla våra försäljningar i Vemdalen samt även på Vemdalsskalet Susannes Väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.