Västansjö 303

Västansjö 303

Slutpris

460 000 kr


Ytterhogdal— Härjedalen

Västansjö 303


Slutpris
460 000 kr

Ytterhogdal— Härjedalen

Äldre charm med strandtomt

Får vi lov att presentera drömmarnas hus med strandtomt på en udde i Kyrksjön! Huset är byggt på 30-talet och har inte genomgått någon större moderniserande renovering . Däremot har man kärleksfullt och noggrant underhållit det så att det idag har en otroligt fräsch äldre charm. Här finns stora, vackra originalfönster, platsbyggt skåp i köket, stor sal och stor kammare, två stora sovrum och en sovalkov. På entréplan finns en wc och handfat finns i två av de andra rummen. I källaren finns potential att inreda ett modernt badrum/relax/tvättstuga som kanske är det man kan sakna idag. Huset ligger vackert på en udde i Kyrksjön/Ljusnan och möjlighet till brygga vid vattnet finns. Det är gångavstånd till matbutiken, närmaste golfbana finns inom fyra mil och två till finns på sju-nio mils avstånd och inom räckhåll finns både Vemdalens och Lofsdalens skidanläggningar. Skoterled finns alldeles intill huset och i området finns fantastiska isar på vintern för fiske.

Det här är huscharm på hög nivå och du bör boka en visning, se det med egna ögon och känna på känslan. Så länge kan du titta in i vårt bildspel och se vår VR-visning! Fastigheten säljs med friskrivningsklausul.


Boarea
118 kvm
Driftkostnad
9 535 kr/år
Tomtarea
1 670 kvm
Rum
5 rum (2-4 sovrum)
Såld
2019-10-01

Mäklarhuset Sundsvall

Denna fritidshus på Västansjö såldes av oss 2019-10-01. Se alla våra försäljningar i Ytterhogdal samt även på Västansjö.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.