Katarina Bufvers - mäklare i Sundsvall

Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 1996. Jag tycker mitt jobb är fantastiskt roligt. Jag strävar alltid efter att vara tillmötesgående, noggrann och ambitiös. Jag har tidigare arbetat som socialsekreterare och arbetat med utsatta människor och ungdomar i samhället, vilket jag fortfarande brinner för.

Privatbostäder, nyproduktion och kommersiella fastigheter

Jag jobbar med privatbostäder och nyproduktion samt uthyrning av lokaler. Jag har även gått grundutbildning för och arbetar med förmedling av kommersiella fastigheter.

Fritid

Dom senaste åren har jag ägnat delar av min fritid åt att bestiga berg, jag har bland annat gått upp på Kilimanjaro 5895 m.ö.h, Elbrus Europas högsta berg 5642 m.ö.h samt berg i Kina och Tibet. Det är här pannbenet slår in, allt är möjligt.

Kunskap Erfarenhet Engagemang

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Katarina Bufvers Fastighetsmäklare / Delägare
Katarina Bufvers

Fastighetsmäklare / Delägare

Kontor: Sundsvall / Vemdalen
Mina tidigare försäljningar

Visa fler
Mina kollegor på Mäklarhuset Sundsvall