Mäklare i Sundsvall

Felix Thunholm

Felix Thunholm

Felix Thunholm

Fastighetsmäklare

Kontor
Sundsvall
Talar

Mäklare i Sundsvall

Felix Thunholm

Kundnöjdhet och personligt engagemang är av största vikt för mig. Ditt behov är mitt intresse! Genom att vara lyhörd och engagerad för dina behov, tar jag tillvara på alla detaljer för att hjälpa dig uppnå dina mål på ett smidigt och effektivt sätt. Jag vill vara den som tryggt hjälper och guidar dig genom kanske livets största affär.

Lokalkännedom?

Då har du kommit till rätt person! Jag har sedan barnsben utforskat så gott som varje vrå av vad Sundsvall har att erbjuda, och jag kan inte säga något annat än att staden och dess landsbygd är fantastisk. Utöver min kärlek för staden så är sport och tävling överlag något som ligger mig varmt om hjärtat.

Jag vill veta mer om dig!

Kontakta mig för en värdering, ett förutsättningslöst möte eller om du vill ha tips eller råd om bostadsmarknaden. Min målmedvetenhet och mitt engagemang, tillsammans med Mäklarhusets varumärke ger Dig de bästa förutsättningarna för ett framgångsrikt samarbete.

"Ditt behov är mitt intresse!"
HittaMäklare
5.0Hitta till oss


Mäklarhuset Sundsvall Esplanaden 9 852 31 Sundsvall

Öppettider


Mån-tors 9:00-17:00
Fre 9:00-16:00


Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.