Kaffegatan 11

Kaffegatan 11

Slutpris

3 725 000 kr


Skillingaryd— Vaggeryd

Kaffegatan 11


Slutpris
3 725 000 kr

Skillingaryd— Vaggeryd

Kaffegatan Skillingaryd

Välkommen till populära Kaffegatan i Skillingaryd.Kaffegatan är utpekad som kulturmiljö och består av en- och tvåvåningshus i trä. Husen är från 1900-talets början, uppförda med stora trädgårdar med fruktträd och trädgårdsland. Den nya bebyggelsen som byggdes från 2008 är byggd i charm som passar in på gatan. Detta hus byggdes dock senare, 2014 uppfördes det av säljarna, de har gjort vissa ändringar i huset, lagt till ett garage med förråd, stenlagt garageinfarten med asfalt i framkant, bekostat en underbar trädgård med hjälp av en trädgårdsmästare från kommunen. Belyst vissa land och likaså hus. Ett stort trädäck med två markiser varav en är ljus styrd. När man kommer in i hallen möts man av en rymlig hall,
finns möjlighet att hänga av sig kläderna till vänster. Till höger ligger sovrummen , ett stort "Master Bedroom" och två mindre. Ett stilrent duschrum och tvättrum med utgång till garage och förråd. Vidare in så kommer det stora vardagsrummet som ligger ihop med köket i en trevlig öppen planlösning. Mycket fönster och även altandörrar i glas gör ett härligt ljusinsläpp i rummen. Altandörren leder ut till den stora altanen, där finns plats för ett ljuvligt spa bad, som givetvis ingår, plats för soffgrupp, en stor matgrupp samt grill. Där kan man slå sig ner och känna lugnet komma och mötas av en ljuvlig trädgård som går ihop med Gropabäckens gräsmatta som ligger nedanför. När andan faller på tar man ett bad i spabadet , det är livs kvalite på hög nivå.
Som ni förstår när ni läser denna text är det bara att flytta in och njuta av hus och trädgård.
Ett smidigt boende med närhet till centrum och även en fin gata att bo på.

Närhet till Värnamo och Jönköping med endast 25 minuter bilresa.

Huset är besiktigat och energideklarerat.

Varmt välkomna till ev ert nästa boende.


Boarea/biarea
115/14 kvm
Driftkostnad
42 678 kr/år
Tomtarea
524 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2022-06-01

Mäklarhuset Vaggeryd

Denna villa på Kaffegatan såldes av oss 2022-06-01. Se alla våra försäljningar i Skillingaryd samt även på Kaffegatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.