Odengatan 10

Odengatan 10

Slutpris

2 400 000 kr


Skillingaryd— Vaggeryd

Odengatan 10


Slutpris
2 400 000 kr

Skillingaryd— Vaggeryd

Pedantskött hus på Marielundsområdet.

Välkommen till detta fantastiska souterräng hus på Odengatan 10 på det populära Marielundsområdet. Hela området har återvändsgator, perfekt för barnfamiljer.

Ett pedantskött hus som endast har haft två ägare sedan det byggdes 1972.

Med sina imponerande 159 kvadratmeter boyta och 41 kvadratmeter biyta, erbjuder detta hem gott om plats för hela familjen. Dess två plan med souterräng ger en unik och funktionell layout som passar både lilla och stora familjen.
Det skapar en ljus och luftig atmosfär som genomsyrar hela hemmet. Låg energiåtgång då huset har en bergvärmepump. ett fristående garage med plats för bil och mycket annat.


När du kliver in i hallen , där finns plats för att hänga av sig ytterkläderna, en praktisk garderob som ligger under trappan. En gästtoalett , vidare in där finns två sovrum/kontor, allt i perfekt skick. Vidare ligger tvättrum som är i toppskick med en dusch , matkällare, förrådsdel , snickarverkstad samt ett stort förråd som varit ett garage men är ombyggt till förråd. Trappan upp till andra plan ligger intill ytterdörren. När man kommer upp på andra plan möts man av ett ljust och härligt vardagsrum stora fönster och ljusinsläpp från alla håll, vilket gör en behaglig känsla i rummet , ett härligt kök med plats för matbord och även utgång till en inglasad altan och en stensatt uteplats. Detta är den perfekta platsen att koppla av och njuta. Här finns det flertalet soltimmar att njuta av. Oavsett om det är att läsa en bok, umgås med vänner eller bara ta in den vackra omgivningen, så kommer du att älska denna vackra utomhus yta, en stor trädgård , särskilt om man har barn finns plats för både studsmatta och gungor. En härlig miljö för hela familjen. Två stora sovrum, "Master Bedroom" har även en utgång till baksidan. Ett stort badrum med klinkergolv och kaklade väggar samt dubbelt handfat.


Huset ligger på det populära Marielundsområdet, närhet till det populära friluftsområdet Grönelund där finns belyst bana att springa eller åka skidor på. Förskolor och skolor finns i närheten såsom Sörgårdsskolan med ca 500 meter till .

Vaggeryds kommun är kommunen som växer så det knakar, här bor man praktiskt med närhet till både Jönköping och Värnamo samt Gnosjö regionen . Många fina skolor samt förskolor byggs hela tiden efter behov och antal barn.
Här finns all service i båda tätorterna , Skillingaryd och Vaggeryd. Enkelt att resa med snabbussen som går var 30:e minut mellan Värnamo och Jönköping samt Krösatåget.
Många företag väljer att placera sig här då läget är perfekt utmed E4:an. Det nya Stigamo området kommer det att bli många nya arbetsplatser, i dagsläget har vi lägst arbetslöshet på många år.
Huset är besiktigat och energi deklarerat.

Varmt välkomna till ev ert nästa hem.


Boarea/biarea
159/41 kvm
Driftkostnad
40 071 kr/år
Tomtarea
910 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2024-01-26

Mäklarhuset Vaggeryd

Denna villa på Odengatan såldes av oss 2024-01-26. Se alla våra försäljningar i Skillingaryd samt även på Odengatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.