Kolargränd 6

Kolargränd 6


Tomaslunden— Vetlanda

Kolargränd 6



Tomaslunden— Vetlanda

Praktiskt boende med en underbar trädgård. SBR-Besiktigad!

Varmt välkommen till Kolargränd 6 i Plantskolan, även Tomaslunden kallat, och denna välplanerade 1-plansvilla med källare. Huset inrymmer bland annat tre sovrum, ett rymligt vardagsrum med utgång till den fina och insynsskyddade altanen, arbetskök med snickerier i ek och en matplats med utgång till altanen. I källaren finns en mysig gillestuga där man kan njuta av den sprakande brasan i öppna spisen, flertalet förråd och ett praktiskt hobbyrum.

När man stegar runt i den vackra trädgården märker man tydligt att det är en kunnig trädgårdsarkitekt som har anlagt såväl blommor, buskar som träd. Man möts bland annat av flertalet äppelträd och perenna växter som man vanligtvis inte upplever i en villaträdgård. Vid varje äppelträd finns bland annat en liten skylt där namnet på respektive träd finns angivet. Den fria baksidan som gränsar mot en skogsdunge ger även plats till såväl trädgårdsodlingar som lek och spring.

Här bor man fritt och trivsamt på en lugn återvändsgata och med gångavstånd till centrum, Tomaslundsskolan och mataffären, ICA Helges, som nås via gång- och cykelvägen som passerar strax bakom huset.

Välkommen på visning!


Boarea/biarea
95/95 kvm
Driftkostnad
30 000 kr/år
Tomtarea
904 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2023-06-30

Mäklarhuset Vetlanda

Denna villa på Kolargränd såldes av oss 2023-06-30. Se alla våra försäljningar i Vetlanda samt även på Kolargränd.

Boka värdering

Filip Ekman

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.