Kontorschef i Vetlanda

Henrik Åhlund

Henrik Åhlund

Henrik Åhlund

Kontorschef / Ägare

Kontor
Vetlanda
Talar

Kontorschef i Vetlanda

Henrik Åhlund

Hösten 1997 satt jag och min far, Nils Åhlund, och pratade i största allmänhet och efter en kort stund så ställde han en som vanligt rak fråga: Du som verkligen gillar affärer och brinner för Vetlanda borde börja jobba hos mig på Mäklarhuset!?

FRÅN GJUTERIET TILL MÄKLARHUSET

Vid den tidpunkten jobbade jag som svetsare på ett gjuteri och när frågan kom, att börja jobba på Mäklarhuset, så var svaret lika självklart som att svetsa gjutjärn med gjutjärnselektroder. Sagt och gjort, den 1:a februari 1998 påbörjade jag min anställning på Mäklarhuset i Vetlanda.

25 ÅR AV TRIVSEL!

Nu 25 år senare så trivs jag lika bra som jag gjorde min första dag på Mäklarhuset. Jag brinner lika mycket för bostadsmarknaden i Vetlanda och alla fantastiska människor som bor, lever och verkar i kommunen. När jag åker till kontoret så har jag ALLTID ett STORT leende på läpparna och ser fram emot att få träffa ALLA fantastiska köpare, säljare, kunder, samarbetspartners, kollegor och vänner.

MÄKLARHUSET I VETLANDA, DIN LOKALA FASTIGHETSMÄKLARE SEDAN 1993

Sedan 2008 äger och driver jag Mäklarhuset i Vetlanda och jag gör det i samma anda som Nils gjorde där det lokala och personliga ALLTID är A och O! Tillsammans med mina otroligt duktiga och lojala medarbetare står vi ALLTID redo att hjälpa dig när det är dags att förändra ditt boende. Välkommen till oss på Mäklarhuset i Vetlanda, din lokala fastighetsmäklare sedan 1993.

"JAG BRINNER FÖR VETLANDA!"Mäklare & medarbetare


Hitta till oss


Mäklarhuset Vetlanda Storgatan 7 D, 574 32 Vetlanda

Öppettider


Måndag-Torsdag 09:00-17:00
Fredag 09:00-16:00


Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.