Ågatan 2

Ågatan 2

Slutpris

750 000 kr


Anneberg— Nässjö

Ågatan 2


Slutpris
750 000 kr

Anneberg— Nässjö

Villa på lugn återvändsgata!

Nu finns tillfället att förvärva en generös, gul trävilla på lugn återvändsgata med plats för även den större familjen tack vare fyra sovrum. Huset är från början ett tvåfamiljshus, men "konverterades" för att tillfredsställa en familjs krav på frikostiga sällskapsytor och svängradie för barnen. Än idag finns båda ytterdörrarna kvar men endast en utav dem nyttjas. Sällskapsytorna är strategiskt placerade på entréplan medan samtliga sovrum ligger avskilt på övre plan vilket ger en naturlig privat sfär. Tomten har en uppvuxen trädgård med trädgårdsväxter och fruktträd och en mindre damm. För många sköna avkopplande tillfällen finns också altan, inglasat uterum samt en inglasad balkong på övre plan. Här finns också två garageplatser.

Anneberg är beläget 15 kilometer nordöst om Nässjö. I Anneberg finns Pilaboparken, som är en före detta Folkets park. Här går det varje år av stapeln evenemang så som hantverksmässa, loppmarknad, underhållning, dans, veteranbilsträffar, med mera. På orten finns idrottsplatsen Flexatorvallen samt elljusspår och skidspår. Cykelleden Höglandstrampet passerar via småvägar i det småländska landskapet genom Anneberg. För barnen finns förskolorna Tomtestugan och Trasten. De lite äldre barnen går i Annebergs skola (F-Åk6). Dessutom nära till badplats i Älmeshultasjön.

Varmt välkomna på visningen!


Boarea/biarea
162/81 kvm
Driftkostnad
37 773 kr/år
Tomtarea
960 kvm
Rum
8 rum (4-6 sovrum)
Såld
2021-10-22

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.