Bonaregatan 14 / Bodafors / Nässjö

Villan för hela familjen med fräscha ytskikt!

Slutpris
975 000 kr
Boarea/biarea
169/3 kvm
Driftkostnad
46 228 kr/år
Tomtarea
873 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2019-10-16
Bostaden är såld!

Denna villa på bonaregatan såldes av oss 2019-10-16. Se alla våra försäljningar i Bodafors samt även på bonaregatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av bonaregatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I en stor villa i ett trivsamt och omtyckt bostadsområde erbjuds här det perfekta boendet för hela familjen om hela 169 kvm boarea fördelat på sex rum och kök varav 4-5 sovrum. Ett mycket välplanerat arkitektritat Myresjöhus på 1 1/2-plan med både öppna sällskapsytor och avskildhet på samma gång av det egna sovrummet. Genomgående tilltalande, ljus och öppen interiör där familjen verkligen kan trivas. Uppvärmningen sker främst från komfortabel och bekväm värmepump luft/luft med enheter på vardera plan. Som komplement finns också här en braskamin strategiskt placerad i vardagsrum för bra värmespridning. Med kontinuerlig eldning kan driftkostnaderna hållas på en rimlig nivå. Med stort funktionellt kök kan hela familjen samlas och lättillgängligt nå den inramande altanen med öppet trädäck i nordväst för många sköna och avkopplande tillfällen. Med badrum på båda planen blir tillgängligheten god tillsammans med stor tvättstuga för den egna klädvården. Med indragen och ansluten fiber blir den digitala infrastrukturen också säkrad. Av en lättskött trädgård med rena grönytor med vackra sten- mur och plattsättningar blir skötseln minimal och tid för andra intressen. Övriga byggnader av en lekstuga på trädgården och ett friliggande garage med praktiskt förrådsutrymme. Behov av parkering erbjuds också här på asfalterad infart plus en grusad uppfart som extra tillgång. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.