Bonaregatan 14

Bonaregatan 14

Slutpris

975 000 kr


Bodafors— Nässjö

Bonaregatan 14


Slutpris
975 000 kr

Bodafors— Nässjö

Villan för hela familjen med fräscha ytskikt!

I en stor villa i ett trivsamt och omtyckt bostadsområde erbjuds här det perfekta boendet för hela familjen om hela 169 kvm boarea fördelat på sex rum och kök varav 4-5 sovrum. Ett mycket välplanerat arkitektritat Myresjöhus på 1 1/2-plan med både öppna sällskapsytor och avskildhet på samma gång av det egna sovrummet. Genomgående tilltalande, ljus och öppen interiör där familjen verkligen kan trivas. Uppvärmningen sker främst från komfortabel och bekväm värmepump luft/luft med enheter på vardera plan. Som komplement finns också här en braskamin strategiskt placerad i vardagsrum för bra värmespridning. Med kontinuerlig eldning kan driftkostnaderna hållas på en rimlig nivå. Med stort funktionellt kök kan hela familjen samlas och lättillgängligt nå den inramande altanen med öppet trädäck i nordväst för många sköna och avkopplande tillfällen. Med badrum på båda planen blir tillgängligheten god tillsammans med stor tvättstuga för den egna klädvården. Med indragen och ansluten fiber blir den digitala infrastrukturen också säkrad. Av en lättskött trädgård med rena grönytor med vackra sten- mur och plattsättningar blir skötseln minimal och tid för andra intressen. Övriga byggnader av en lekstuga på trädgården och ett friliggande garage med praktiskt förrådsutrymme. Behov av parkering erbjuds också här på asfalterad infart plus en grusad uppfart som extra tillgång. Välkommen på visning!


Boarea/biarea
169/3 kvm
Driftkostnad
46 228 kr/år
Tomtarea
873 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2019-10-16

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.