Industrigatan 6

Industrigatan 6


Bodafors— Nässjö

Industrigatan 6Bodafors— Nässjö

Tidsresa tillbaka till 50-talet.

Nu ges tillfälle och möjlighet av en trivsam enplansvilla med inredd vind samt källare. Här ges en tidsresa tillbaka till 50-talet. Med fyra sovrum erbjudet detta boende en boyta på 120 kvm samt biyta på 76 kvm som erbjuder bra med utrymmen och förvaring. Interiören är genomgående ljus och inbjudande med tilltalande ytskikt. Som extra dimension till boendet har en vind inretts med två av sovrumen, ett badrum samt ett kök. Vilket ger boningshuset möjlighet till att ha ett kök på vardera planen. För de lite kallare dagarna finns här en värmande öppen spis som skapar extra trivsel.

Fastigheten erbjuder också på en insynsskyddad och lättskött trädgård med stora rena grönytor. Här finns alltid nya färger genom hela säsongen och som kan avslutas på höstkanten med fruktträdens söta äpplen av sorterna ”Ingrid Marie” och ”Transparente Blanche”. Den fina stenlagda dammen som lummigt gömmer sig framför bostadshuset skapar en naturlig uteplats att vistas kring, liksom flera andra ställen i den härliga trädgården för att inte tal om den helt fantastiska Rhododendron som verkligen har trivts. Med andra ord är detta ett ypperligt läge att förvärva ett original och sätta sin egen känsla och karaktär på huset, som man lätt faller pladask för.

Här i Bodafors finns utbud av det mesta såsom livsmedelsbutik, vårdcentral, tandläkare, apotek, medborgarkontor med bibliotek, kyrkor m.m. Här finns också förskola, fritids och grundskola upp till 9:e klass. Önskas sportaktiviteter finns flera idrottsklubbar, sporthall, fotbollsplan, träningslokal (gym) att tillgå. Kommunikationerna är goda både med buss och tåg och närhet till tätorter som Sävsjö 15 km, Nässjö 18 km, Eksjö och Vetlanda ca.30 km samt Jönköping 50-60 km. Här hittar ni helt enkelt ett fantastiskt, lugnt och härligt boende med närhet till de flesta faciliteter.

Välkommen på visning!


Boarea/biarea
120/76 kvm
Driftkostnad
31 141 kr/år
Tomtarea
1 049 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2021-11-09

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad