Kyrkogatan 17 / Bodafors / Nässjö

Trivsam familjevilla belägen på hörntomt med välutvecklad trädgård!

Slutpris
575 000 kr
Boarea/biarea
82/82 kvm
Driftkostnad
55 735 kr/år
Tomtarea
973 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-09-06
Bostaden är såld!

Denna villa på kyrkogatan såldes av oss 2019-09-06. Se alla våra försäljningar i Bodafors samt även på kyrkogatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av kyrkogatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu kommer tillfället av en strategiskt placerad fastighet i lungt och luftigt villakvarter! En enplansvilla med källare för den mindre familjen med renoverade ytskikt i samtliga rum, kök och badrum under senare år. Med fem rum och kök varav 3-4 sovrum erbjuds här många valmöjligheter. Uppvärmningen sker idag med hjälp av vattenburet värmesystem från äldre kombinationspanna av ved och elpatron. Fjärrvärme finns dessutom vid tomtgräns för eventuell framtida anslutning. Delvis inredd källare med många trivsamma utrymmen av bland annat stort sovrum/tonårsrum och tänkbart gästrum. I gästrum har skapats ett smart mindre kök för tillagning med framdraget vatten. I källarplan finns också duschrum med wc för bra tillgänglighet. Här erbjuds också utrymmen i form av pannrum och hobbyrum, som kan vidareutvecklas efter egna önskemål såsom motions- och träningsrum, snickarbänk, syrum m.m. För bra förvaring finns också ett tillgängligt vindsutrymme . Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.