Per Hörbergs väg 51

Per Hörbergs väg 51

Slutpris

850 000 kr


Bodafors— Nässjö

Per Hörbergs väg 51


Slutpris
850 000 kr

Bodafors— Nässjö

Charmfyllt och inbjudande med tilltalande interiör!

Nu ges tillfälle och möjlighet av en trivsam enplansvilla med inredd vind samt källare. Här ges hela familjen plats där boningshuset genomgått flertalet smarta underhåll genom åren. Med fem rum och kök och en boyta på cirka 108 kvm samt biyta på cirka 135 kvm erbjuds bra med utrymmen. Interiören är genomgående ljus och inbjudande med tilltalande ytskikt. Som extra dimension till boendet har en vind inretts med öppning upp till taknock av ett stort och öppet allrum. Välutrustat kök från år 2009 i öppen planlösning med ljust och luftigt vardagsrum i vinkel. För de lite kallare dagarna finns här en värmande braskassett i öppen spis som skapar extra trivsel. Här har man också framtidssäkrat för den digitala infrastrukturen med indragen och ansluten fiber. Fastigheten erbjuder också en välutvecklad och lättskött trädgård med rena grönytor och några inslag av trädgårdsväxter. Välkommen på visning!


Boarea/biarea
ca 92/90 kvm
Driftkostnad
46 228 kr/år
Tomtarea
888 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-05-31

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.