Sandsjövägen 39

Sandsjövägen 39


Bodafors— Nässjö

Sandsjövägen 39Bodafors— Nässjö

1½-plan med källare.

Huset har behov av modernisering. Många bra och praktiska utrymmen med potential. Med 135 kvm boytan och 50 kvm biyta som återfinns i källaren, ger huset plats för den något större familjen. Entréplan bjuder stora sällskapsytor för hela familjen, plats att umgås och ljusinsläpp i form av en möblerbar hall, vardagsrum, matsalsrum samt kök. Övre plan består av tre sovrum, badrum samt ett genomgångsrum. I grovkällaren är det betong på golvet och väggarna. Vi finner ett hobbyrum, pannrum, tvättstugan, samt förvaringsytor. Den härliga trädgården består av flertalet fruktträd och växtlighet samt grönytor som härligt vävs samman till en helhet.

Här i Bodafors finns utbud av det mesta.
För familj med barn finns skola på gångavstånd, (åk F-2) och Parkskolan (åk 3-9). Här finns också livsmedelsbutik, vårdcentral, tandläkare, apotek, med mera. Önskas sportaktiviteter finns flera idrottsklubbar, sporthall, fotbollsplan, träningslokal (gym) att tillgå. Sporthallen har simbassäng och näridrottsplatsen Emåvallen strax intill med fotbollsplan. Att bo i Bodafors innebär att Ni har den småländska naturen in på knuten. Den som vill gå en led kan vandra Hälsostigen eller ta en tur i något av motionsspåren. Den som vandrar Höglandsleden kan uppleva det natursköna Vikskvarnsområdet. Vareviksbadet är ett utbyggt fritidsområde i Storesjöns södra ände med en trevlig och välbesökt badplats med ny brygga, kiosk och toaletter. Vid Vareviksbadet går det att campa, hyra båt, fiska och åka skridskor vintertid.
Kommunikationerna är goda Bodafors ligger även på behändigt pendlaravstånd med både med buss och tåg och närhet till tätorter, Nässjö (20 km), Malmbäck (21 km), Sävsjö (16 km), Eksjö och Vetlanda (30 km) samt Jönköping 50-60 km. Här hittar ni helt enkelt ett fantastiskt, lugnt och härligt boende med närhet till de flesta faciliteter.

Varmt välkomna på visningen!


Boarea/biarea
135/50 kvm
Driftkostnad
30 693 kr/år
Tomtarea
1 172 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2022-07-27

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad