Karaby Adolfsberg 2

Karaby Adolfsberg 2

Slutpris

785 000 kr


Karaby Ås— Bredaryd— Gislaved

Karaby Adolfsberg 2


Slutpris
785 000 kr

Karaby Ås— Bredaryd— Gislaved

Idylliskt lantligt läge har detta charmiga torp!

Välkomna till Karaby Adolfsberg 2!
I en omgivning av härliga vidder och fin natur finner vi detta charmiga torp. Vid husets framsida möts vi av en mysig veranda, smålandsstaket och en lummig trädgård med äppelträd och fina växter.
Huset är uppfört år 1909 och har kvar sin äldre stil med plankgolv, vedspis i köket och murad spis i den stora härliga storstugan. Två mysiga sovrum och rejäla sidoförråd som går att göra om till fler sovrum om man önskar.
Fräscht badrum som renoverades 2012/2013, nytt tak samt målat väggar inomhus är några renoveringar som gjorts. Uppvärmning med luft/luftvärmepump.
På tomten finns även ett garage och vedskjul. Här bor man i en fantastisk vacker och avkopplande miljö. Välkomna på visning!


Boarea
63 kvm
Driftkostnad
24 542 kr/år
Tomtarea
859 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2021-10-01

Mäklarhuset Gislaved

Denna villa på Karaby Adolfsberg såldes av oss 2021-10-01. Se alla våra försäljningar i Bredaryd samt även på Karaby Adolfsberg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.