Ängsvägen 2

Ängsvägen 2

Slutpris

2 520 000 kr


Forserum— Nässjö

Ängsvägen 2


Slutpris
2 520 000 kr

Forserum— Nässjö

Charmig 1,5 plans villa med pool.

Ett charmigt hus med härlig karaktär i sig, är precis vad denna bostad erbjuder och denna dröm kan nu bli din verklighet. Flera härliga uteplatser att njuta från eller varför inte ta ett dopp i poolen som har ett stort trädäck runt sig vilket ger en trevlig samvaro och härlig utsikt över den lummiga trädgården. Självgående robot gräsklippare finns.

Välkomna till en fastighet från tidigt 1900-tal som genomgick en ombyggnation 1984, men har behållit och bevarat känslan i huset. Här finns möjlighet till fyra sovrum för den händige och då har man även matsal, allrum och vardagsrum.

Forserums läge är oslagbart, då det ligger mitt i mellan Jönköpings citypuls och den lugna stadskärnan i Nässjö. Naturskön miljö med omgivning inlindad i grönska och med närhet till vackra sjöar.  Det finns oändliga möjligheter att sätta sin egna prägel med färg och form till sitt eget drömboende. Ta till vara på denna sällsynta möjlighet att förvärva denna pärla i Forserum.

Välkommen på visning!


Boarea/biarea
125/40 kvm
Driftkostnad
40 586 kr/år
Tomtarea
1 105 kvm
Rum
6 rum (2-4 sovrum)
Såld
2021-04-07

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.