Åbjörnsgatan 36C / Gyllenfors / Gislaved

Trivsam tvårumslägenhet med mysig balkong mot naturområde!

Slutpris
390 000 kr
Boarea
58.9 kvm
Avgift
4 532 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2020-09-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på åbjörnsgatan såldes av oss 2020-09-17. Se alla våra försäljningar i Gislaved samt även på åbjörnsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gyllenfors är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till denna välskötta lägenhet i populär förening på Gyllenfors. Boendet erbjuder rymligt kök, vardagsrum med utgång till balkongen samt sovrum i bra storlek. Förråd finns och parkeringsplats med eluttag. Lekplats finns i området och nära till naturen samt fina strövområden. Promenadavstånd in till centrum och affärer.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.