Föreningsgatan 14 / Centralt / Gislaved

Charmigt hus med centralt och barnvänligt läge

Slutpris
1 075 000 kr
Boarea/biarea
95/56 kvm
Driftkostnad
28 300 kr/år
Tomtarea
992 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2019-09-23
Bostaden är såld!

Denna villa på föreningsgatan såldes av oss 2019-09-23. Se alla våra försäljningar i Gislaved samt även på föreningsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till en villa om fyra rum och kök på Föreningsgatan 14! Här stiger du in i ett charmigt och fint hem med mycket välskötta kvadratmeter samt öppen spis, vackra stavparkettgolv och trivsamt kök. Inredd källare med bra biytor. Dubbelgarage.  

Huset står på en lättskött trädgårdstomt med en förrådsbyggnad och uteplats med trätrall.

Här bor du centralt och barnvänligt med bekvämt avstånd till bland annat busshållplats och matbutiker. Gullviveskolan ligger alldeles runt hörnet, nära till vårdcentral och gågatan i centrum. Toppenläge med närhet till det mesta.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.