Höglandsgatan 43

Höglandsgatan 43

Slutpris

418 000 kr


Grimstorp— Nässjö

Höglandsgatan 43


Slutpris
418 000 kr

Grimstorp— Nässjö

Enplansvilla med lättillgänglighet i främsta rummet!

Nu ges tillfälle för er som söker boende i gemytliga Grimstorp, strategiskt beläget som omgärdas av flertalet sjöar. I detta lättillgängliga enplanshus erbjuds fyra rum och kök fördelat på 83 kvm boarea. Dessutom finns förrådsutrymmen med 34 kvm biarea. Uppvärmningen sker idag från enkel och smidig värmepanna med el/vatten. Boningshuset har behov av lite översyn med möjligheter och förutsättningar för er som önskar sätta egen prägel på standard och materialval. Med garage och förrådsutrymmen blir boendet komplett, tillsammans med den välutvecklade trädgården av grönytor och några inslag av olika trädgårdsväxter. Härifrån är närheten till vatten med Lillesjön och Storsjön och naturen slående med tillgång till bad, fiske och vandringsled. Välkommen på visning!


Boarea/biarea
83/34 kvm
Driftkostnad
20 453 kr/år
Tomtarea
1 223 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2017-07-26

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.