Lasarettsgatan 11 / Jönköping

Slutpris
2 000 000 kr
Boarea
66 kvm
Avgift
3 609 kr/mån
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2020-02-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lasarettsgatan såldes av oss 2020-02-20. Se alla våra försäljningar i Jönköping samt även på Lasarettsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lasarettsgatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

En välhållen lägenhet i HSB´s populära äldreboende. Då lägenheten ligger högst upp i huset har man inga störande grannar ovanför och en härlig utsikt från den inglasade balkongen!
Närheten till gemensamhetsutrymmen gör det lätt om man vill anordna födelsedagsfest, kräftskiva mm. Missa inte detta tillfälle! Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.