Oxtorgsgatan 16

Oxtorgsgatan 16

Slutpris

1 850 000 kr


Väster City— Jönköping

Oxtorgsgatan 16


Slutpris
1 850 000 kr

Väster City— Jönköping

På attraktiva Väster ges nu möjlighet att förvärva en välplanerad trea om 84 kvm. City-läget innebär att du aldrig kommer ha mer än ett par kvarter hem. Föreningens fastighet ramar in den gemensamma innergården och stänger ute stadens sus och brus. Lägenheten nås smidigt via hiss och och vidare genom loftgång. När ni kliver in i hallen får ni en bra överblick över lägenheten och redan här upplevar man den ljusa och luftig känslan tack vare den öppna planlösningen och ljusinsläppet från öst till väst genom stora fönsterpartier. Samtliga rum är väl tilltagna och ytskikten i genomgående gott skick och kontinuerligt underhållna de senaste åren. Stort plus för den inglasade balkongen i väst som blir en naturlig förlängning av vardagrummet med eftermiddags- och kvällssol. Köket renoverades under 2015 med stilfulla och tidslösa materialval. Badrummet är fräscht och båda sovrummen har bra storlek, det ena har dessutom fem inbyggda garderober.

Väljer du att bosätta dig här får du den levande staden utanför med restauranger, nöjen, shopping och dess kommunikationsförbindelser runt husknuten. Med även Västra torget inpå knuten blir en tur till lördagsmarknaden en självklar del av livet. Även grönska och natur ligger i närheten. Friaredagel ligger på promenadavstånd och stadsparken några minuter bort. Om du har spring i benen är det heller aldrig långt till varken Munksjön eller Rocksjön. Med anda ord, att flytta in här är att göra livet mer bekymmersfritt och gött bekvämt. Varmt välkomna till visningen!


Boarea
84 kvm
Avgift
5 145 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2017-12-13

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.