Stockrosgatan 61 / Ekhagen / Jönköping

En välvårdad men oslipad diamant!

Slutpris
1 570 000 kr
Boarea
69.5 kvm
Avgift
3 124 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-05-31
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Stockrosgatan såldes av oss 2019-05-31. Se alla våra försäljningar i Jönköping samt även på Stockrosgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ekhagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

En rolig utmaning för kreativa och händiga spekulanter som vill sätta sin egen prägel på boendet! På Stockrosgatan 61 erbjuds nu en trea som har alla sina kvadratmeter på rätt plats, dock får man räkna med att det föreligger moderniseringsbehov. Lägenheten har stora potential till att bli en riktig kanonlägenhet med fina vyer in mot föreningens innergård. Här bor man näst högst upp i huset vilket också innebär ingen insyn och mycket gott ljusinsläpp tack vare flera stora fönsterpartier i två väderstreck. Lägenheten har en bra planlösning med två bra sovrum, kök, stambytt badrum och vardagsrum med utgång till inglasad balkong som vetter mot innergården. Sommar- och höstsäsongen förlängs tack vare balkongens inglasning. Goda förvaringsmöjligheter i hela sju garderober samt två förråd i källaren. Sammanfattningsvis ett boende som passar utmärkt för den händige som har idéer och visioner som nu kan bli verklighet! I månadsavgiften ingår såväl tv-abonnemang som bredband (100/10) via ComHem. Möjlighet till snabbt tillträde!

Området är lugnt och barnvänligt med trivsam och trafikfri innergård med grönyta, lekplats, sittplats och grillplats. I omnejden finns härlig natur, promenadområden och motionsspår samt närhet till Bondberget där man kan ströva fritt. Jönköpings centrum och A6-center med dess rika utbud finns inom cykel- och promenadavstånd. Bostadshuset har en trivsam innergård och från lägenheten har du nära till både dagis, skola och busskommunikationer. Ett boende i en mycket fin förening med solid ekonomi med atmosfär och kvalité i både det inre och yttre miljöerna. Plus i kanten för välskött förening med fina gemensamhetsanläggningar såsom samlingslokal och övernattningslägenhet som kan hyras av de boende i föreningen. Ja, här är det enkelt att trivas och bo!

Varmt välkomna på visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.