Kullskog 3 / Kullskog / Korsberga / Vetlanda

Charmigt fritidshus med stor tomt på ett naturnära läge

Slutpris
860 000 kr
Boarea
110 kvm
Driftkostnad
13 300 kr/år
Totalareal
2 661 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-08-14
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på kullskog såldes av oss 2019-08-14. Se alla våra försäljningar i Korsberga samt även på kullskog

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kullskog är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till Kullskog 3 utanför Korsberga och denna mysiga fastighet. Här erbjuds ett charmigt och välbevarat boende med stor tomt, en gäststuga med plats för två sängar samt ett uthus med förrådsutrymme och vedbod. Fastigheten har ett trevligt kök med gott om plats för matbord och stolar, fönster i två väderstreck, rymligt vardagsrum med vackert trägolv och öppen spis med keddyinsats. Här finns generösa sällskapsytor och fönster åt tre håll och gott om plats för umgänge. Här finns även tre sovrum och ett badrum med tvättställ och dusch.

Ett härligt hus som ni inte får missa om ni är på jakt efter ett sommarställe eller permanentboende med ett naturnära läge. Har man familj eller vänner på besök finns det gott om plats med tre sovrum och den praktiska gäststugan. Kyligare kvällar tänder man en värmande brasa i den öppna spisen och känner lugnet sprida sig.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration