Egnahemsvägen 5 / Kvillsfors / Vetlanda

Trevlig 1-plansvilla med källare i Kvillsfors!

Slutpris
300 000 kr
Boarea/biarea
77/77 kvm
Driftkostnad
28 464 kr/år
Tomtarea
1 337 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-01-31
Bostaden är såld!

Denna villa på egnahemsvägen såldes av oss 2020-01-31. Se alla våra försäljningar i Kvillsfors samt även på egnahemsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kvillsfors är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till Egnahemsvägen 5!
Här möts du av en trivsam 1-plansvilla om 77 kvadratmeter med källare. Den inbjudande och ljusa hallen leder dig vidare in till ett charmigt vardagsrum, två sovrum, kök och badrum. En trappa ner finner man den rymliga källaren som erbjuder ytterligare ett sovrum, samt tvättstuga, förråd och garage. På husets baksida brer den rogivande och insynsskyddade trädgården ut sig. Den grusade uppfarten intill villan ger parkeringsmöjligheter för flera bilar. Denna trevliga fastighet med en tomt om totalt 1337 kvadratmeter, finner du i Kvillsfors.

Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.