Nybyggargatan 3 / Kvillsfors / Vetlanda

Trivsam villa i toppskick. SBR-Besiktigad!

Slutpris
845 000 kr
Boarea/biarea
89/89 kvm
Driftkostnad
32 187 kr/år
Tomtarea
1 224 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-08-26
Bostaden är såld!

Denna villa på nybyggargatan såldes av oss 2019-08-26. Se alla våra försäljningar i Kvillsfors samt även på nybyggargatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kvillsfors är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mycket trevlig och trivsam 1-plansvilla med källare i absolut toppskick! Huset har renoverats under senaste åren med fingertoppskänsla. Nyare bergvärme ger låga driftskostnader även under årets kalla månader. Inglasat uterum med anslutande solaltan på hela 40 kvm med ett härligt spabad. Stor härlig trädgård med fina stenbeläggningar och gott om plats för såväl odlingar som lek. Ett perfekt boende för familjen som vill flytta rakt in och trivas. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.