Trullagränd 2 / Landsbro / Vetlanda

Trivsam villa med två garage i populära Landsbro! SBR-Besiktigad!

Boarea/biarea
105/167 kvm
Driftkostnad
28 507 kr/år
Tomtarea
681 kvm
Rum
7 rum (4-5 sovrum)
Såld
2020-01-24
Bostaden är såld!

Denna villa på trullagränd såldes av oss 2020-01-24. Se alla våra försäljningar i Landsbro samt även på trullagränd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Landsbro är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns chansen att förvärva denna rymliga villa med två garage i Landsbro. Fastigheten består av sju rum och kök, varav fyra sovrum. Invändigt väntar en trivsam boendemiljö där entréplan består av praktiskt kök med matplats, köksö och utgång till altan, rymligt vardagsrum med plats för soffgrupp samt utgång till altan, tre sovrum, badrum, WC och uppgång till loftet.

Källaren består av en fin gillestuga med nyinsatt kamin med insats, ett gästrum/kontor, tvättstuga, bastu, hobbyrum, pannrum, förråd, klädkammare och uppgång till garage.
Bra parkeringsmöjligheter med två garage samt asfalterad garageuppfart med plats för flera bilar.

Huset omges av en trevlig och välskött hörntomt med välskött gräsmatta. Stor härlig altan som renoverades 2016, här finns plats för matbord, grill och varför inte en loungehörna. Närhet till matbutik, skola, förskola, lekplatser, idrottsanläggningar, badplatsen och kommunikationer.

Välkommen på visning!

SBR-Besiktigad!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.