Västanå 4

Västanå 4

Slutpris

500 000 kr


Malmbäck— Nässjö

Västanå 4


Slutpris
500 000 kr

Malmbäck— Nässjö

Lantlig boendemiljö med naturen inpå husknuten.

Välkommen till Västanå mitt emellan Hok och Malmbäck som närmsta orter. Västanå är beläget på en vacker och öppen plats med allt vad naturen har att erbjuda. Med stor egen tomt på hela 2 303 kvm kan ni röra er fritt och avskilt. Försiktigt passerar låghastighetståg "Krösatågen" utan större störning med signalvarning. Boningshuset har rejäla ytor med spännande charm och identitet som kan vara svårt att uppnå på annat håll. Med en boarea på hela 184 kvm ges det gott om plats och utrymmen för hela familjen. Det föreligger moderniseringsbehov och renoveringsbehov, men där ni kan sätta er egen prägel på boendestandard och materialval. Villan är i 1 1/2 plan med delvis källare. Uppvärmning sker idag från en kombinationspanna med ved eller elpatron. Boytan fördelas över hela sju rum och kök fördelade i två plan för den privata delen på övre plan. Här finns också tillgång till verkstadslokal på ca.72 kvm där ni kan tillvarata era intressen av hobbyverksamhet för bilar, lager eller annan verksamhet. Dessutom finns här vidbyggt garage och stor vidbyggd carport samt förråd för ved som tidigare hyresgäst delvis inrett till enklare hästbox. Tidigare hyresgäst har haft möjligheten att arrendera betesmark på omkringliggande mark.


Boarea
184 kvm
Driftkostnad
30 035 kr/år
Tomtarea
2 303 kvm
Rum
7 rum (3-4 sovrum)
Såld
2017-06-21

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.