Ekgatan 37

Ekgatan 37

Slutpris

1 550 000 kr


Bosebygd— Mullsjö

Ekgatan 37


Slutpris
1 550 000 kr

Bosebygd— Mullsjö

Välkommen till Bosebygd! Ett populärt och omtyckt bostadsområde i lugna kvarter. Nu ges möjligheten att förvärva denna lättillgängliga enplansvilla med 3,5 rum och kök fördelat på 105 kvm boarea. Uppvärmning sker genom komfortabel och effektiv bergvärme för låga driftskostnader. Flertalet omfattande renoveringar har under åren blivit utförda med bland annat tak- och fönsterbyte. Även kök har genomgått en förvandling med förbättrad funktionalitet. Samtliga vitvaror i kök har senare blivit utbytta under år 2015. I övrigt erbjuds här en trivsam och ombonad inglasad altan och plattsatt uteplats i sydväst, avskilt placerat, som tillför en extra dimension av boendet. Med eget garage och förråd och separat pannrum finns mycket smarta och extra utrymmen att tillgå. Med en välutvecklad och välskött trädgård av rena grönytor, perenner och andra vackra trädgårdsväxter blir fastigheten komplett och ger en väldigt inbjudande helhet.


Boarea
105 kvm
Driftkostnad
29 211 kr/år
Tomtarea
1 080 kvm
Rum
3,5 rum (2 sovrum)
Såld
2018-06-25

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.