Munkagårdsvägen 2 / Myresjö / Vetlanda

Rymlig enplansvilla med källare. Bergvärme. SBR-Besiktigad!

Slutpris
795 000 kr
Boarea/biarea
115/108 kvm
Driftkostnad
29 679 kr/år
Tomtarea
1 003 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2019-10-29
Bostaden är såld!

Denna villa på munkagårdsvägen såldes av oss 2019-10-29. Se alla våra försäljningar i Myresjö samt även på munkagårdsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Myresjö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns chansen att förvärva denna rymliga och barnvänliga enplansvilla med källare i Myresjö. Ett insynsskyddat boende med fint ljusinsläpp och en härlig trädgård med gott om gräsyta för utomhusaktiviteter samt en altan på baksidan. Fastigheten består av sju rum och kök, varav fyra sovrum samt två badrum och en rymlig gillestuga i källaren.
Utöver gillestugan och ett badrum i källarvåningen hittar man ett gästrum, tvättstuga, bastu, hobbyrum, pannrum, snickarbod och matkällare.
Ytterligare fördelar med fastigheten är installationen av bergvärme 2010, vilket ger ett härligt inomhusklimat samt bra driftkostnader. Bra parkeringsmöjligheter med både garage samt asfalterad garageuppfart.

Huset omges av en trevlig och välskött hörntomt med välskött gräsmatta och en vacker häck som skyddar mot insyn. Här bor du dessutom med en insynsskyddad uteplats med plats för matbord och stolar. Närhet till skola, badhus, gym, minigolf, fotbollsplan, motionsslingor och kommunikationer.

Välkommen på visning!

SBR-Besiktigad!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.