Centralgatan 26 D / Åker / Nässjö

Fräsch inflyttningsklar tvåa med inglasad balkong och egen tvättmaskin!

Slutpris
670 000 kr
Boarea
56.5 kvm
Avgift
3 342 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-07-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på centralgatan såldes av oss 2019-07-18. Se alla våra försäljningar i Nässjö samt även på centralgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Åker är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Bostadsrätt med genomgående tilltalande ytskikt med bland annat mörka laminatgolv och vita väggar. Funktionellt kök med bland annat vita skåpsluckor, valnötsmönstrad bänkskiva samt mosaikmönstrad skiva ovanför. Vitvaror med kombinerat kyl- och frysskåp, diskmaskin, köksspis med induktionshäll och ugn. Vardagsrum har plats både för soffgrupp och matsalsmöbel. Badrum har snygg mörk skiffermönstrad våtrumsmatta på golv och vitkaklade väggar. Duschplats med glasvägg och egen toppmatad tvättmaskin. Avskilt och vilsamt sovrum med fondvägg och praktiska inbyggda garderober med vita skjutdörrar. Lägenheten har också en trivsam inglasad balkong på hela sju kvadratmeter i sydvästläge med textilmatta och solskydd. Perfekt för avkoppling och vila. På föreningens innergård erbjuds fin uteplats med trädgårdsmöbler och en uppmurad fast grill för trevlig samvaro. Här möter ni en alert bostadsrättsförenings som utfört flertalet smarta underhåll för en långsiktig och hållbar boendemiljö. I skrivande stund utför föreningen ett stort underhåll med installation av helt nya fönster i föreningens byggnader. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.