Danstorp 1 / Danstorp / Nässjö

Slutpris
2 750 000 kr
Boarea/biarea
150/20 kvm
Driftkostnad
22 210 kr/år
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2018-05-18
Bostaden är såld!

Denna villa på Danstorp Fridhem såldes av oss 2018-05-18. Se alla våra försäljningar i Nässjö samt även på Danstorp Fridhem

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Danstorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu ges tillfälle av ett naturnära och lantligt boende med staden på nära pendlingsavstånd. Här kan Ni hitta ert drömboende med väl tilltagna utrymmen. Med hela sex rum och kök fördelat på hela 150 kvm boarea och biutrymmen av kattvindar och inglasat uterum erbjuds gott om plats. Samtliga rum upplevs luftiga och ljusa med ljusinsläpp från stora fönster. Stora delar av interiöra ytskikt är genomgångna under åren. Här har flertalet genomtänkta renoveringar och moderniseringar utförts med bland annat nya fönster, nytt helkaklat bad- och duschrum, ny tvättstuga och installerad braskamin. Nämnas måste den ståtliga och renoverade kakelugnen i vardagsrummet, där också rökkanaler blivit iordningsställda och godkända för nuvarande eldstäder. Med eldstäder som komplement till bekväm jordvärmeanläggning får man en komfortabel uppvärmningskälla till låga driftskostnader som följd. Fastigheten erbjuder i övrigt en spännande och timrad gäststuga från 1800-tal som kan utvecklas till något extra. För bilarna ges det plats i dubbelgarage med extra förvaringsutrymmen i vindsloft och källarutrymme. Med stor välutvecklad och inramande trädgård och tomt på hela 4 000 kvm med rena grönytor, flertalet fruktträd, flaggstång och gårdslyktor blir boendet komplett. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration