Runedalsgatan 7

Runedalsgatan 7

Slutpris

1 200 000 kr


Åker— Nässjö

Runedalsgatan 7


Slutpris
1 200 000 kr

Åker— Nässjö

Bara att flytta in och njuta i hörnlägenheten!

Välkommen till denna ombonade och inbjudande trea på 84 kvm till låg månadsavgift. Omfattande moderniseringar av lägenheten har utförts löpande genom åren. Hallen är väl tilltagen, ljus med fondtapet och har kappavhängning samt klädkammare. Ett av de två sovrummen har en rymlig inglasad balkongen i söderläge med plats för egen möblering och för många sköna och avkopplande stunder. Rymligt vardagsrum som ger bra sällskapsytor, tack vare fönster i flera väderstreck och med en fransk balkong är rummet ljust. Köket har genomgått en omsorgsfull modernisering med tilltalande interiörer, här finns plats till matbord. Innanför köket når man det egna tvättrummet med egen tvättmaskin samt plats för torktumlare för den som vill sätta in.

Föreningen har en grönskande innergård, en lekpark, närhet till fina promenadslingor, gratis parkeringsplatser samt möjlighet att stå i kö för garageplats. Föreningen har god ekonomi och är välskött och måna om föreningens bästa.

Här är det gångavstånd till allmännas köpstad där det både finns livsmedelsbutiker och butiker. På kort promenadavstånd nås även kollektivtrafiken med Nässjö station för goda pendlingsmöjligheter. Finns även en busslinje 63 som går till centrum ifrån åker. Förskola finns i området men även nybyggd skola från F-6. Från lägenheten så kan man cykla upp till Skogsvallen som är en idrottsanläggning där det bland annat finns fotboll, hockey, friidrott och bandy att spela eller titta på. Man har även satsat på paddelhall utomhus. Vill man ha lugnet så går det bra att bara njuta av sköna promenader runt tv masten eller Runnerydssjön.

Välkomna på visning!


Boarea
84 kvm
Avgift
4 451 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2022-03-16

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.