Södra Allén 29 B / Handskeryd / Nässjö

Lockar med soligt västerläge och Handskerydssjön!

Slutpris
330 000 kr
Boarea
51,5 kvm
Avgift
3 595 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2017-02-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Södra Allén såldes av oss 2017-02-24. Se alla våra försäljningar i Nässjö samt även på Södra Allén

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Handskeryd är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Högt belägen på en kulle ligger den här väldisponerade tvåan som bjuder på härligt gavelläge och utsikt över Handskerydssjön. Lägenheten är belägen på andra våningen och har en klassisk planlösning med hög till tak. Från vardagsrummet har man utgång till en balkong som blir en naturlig förlängning av rummet och som dessutom lockar med soligt västerläge. Från balkongen har man utsikt över föreningens gemensamma innergård och Handskerydssjön. Här finns även ett sovrum i bra storlek med goda förvaringsmöjligheter bakom garderob med skjutdörrar och ett hemtrevligt kök. Badrummet är stambytt och helkaklat med duschhörna. Att bo i HSB Hammaren är extremt attraktivt med tanke på att även en p-plats följer lägenheten. Sist men inte minst finns en inre repfond om 4.527 kr som den nya ägaren kan nyttja.
I Handskeryd bor du centralt men samtidigt med goda möjligheter till härliga grönområden. I området finns det trevligt motionsspår på cirka två kilometer som går runt Handskerydssjön. Fem kilometer från bostadsområdet ligger dessutom det stora friluftsområdet Lövhult med flera löpspår´, skidspår och vandringsspår. Här finns även grillplats. Nära till livsmedelsbutiken Ica Kvantum är det också. Missa inte detta ypperliga tillfälle. Varmt välkomna på visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration