Väpnaregatan 2 G

Väpnaregatan 2 G

Slutpris

2 125 000 kr


Ingsberg— Nässjö

Väpnaregatan 2 G


Slutpris
2 125 000 kr

Ingsberg— Nässjö

Exklusivt boende med fina faciliteter!

I kvarteret Kavalleriet ligger den synnerligt trevliga lägenheten nu till salu. Med attraktivt läge på tredje våningen finner vi denna inbjudande trerummare på 86 kvm. Brf Kavalleriet erbjuder mycket hög standard både i materialval och generösa utrymmen. Med hela 2,60 meter i takhöjd får bostaden härlig rymd och luftighet. Lägenheten är utrustad med högkvalitativa vitvaror (Miele) i både tvätt- och köksmaskiner. Till detta den inglasade balkongen om hela 23 kvm som ger en ljus och exklusiv känsla. Naturligtvis är även den digitala infrastrukturen framtidssäkrad genom indragen och ansluten fiber. Bostadsrätten har ett citynära läge med närhet både till vacker natur och föreningens egna inbjudande innergård. Som extra dimension till boendet erbjuds här ett gemensamt aktivitetshus av ett orangeri för växter och umgänge. Lägg därtill spabad, stor gasolgrill, gäststuga för uthyrning med bastu, badrum, pentry och sovloft. Här tänker man både på hållbarhet och miljö där föreningen utrustat tak med solpaneler. Uppvärmningen sker dessutom från effektiv bergvärmeanläggning med flera smarta lösningar för att minska på energiförbrukningen. Kort sagt, ett ägande utöver det vanliga för dig som ställer höga krav av ett lättskött och komfortabelt boende! Välkommen hem!


Boarea
86 kvm
Avgift
4 644 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns)
Såld
2020-06-09

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.