Solavägen 52

Solavägen 52

Slutpris

1 575 000 kr


Ormaryd— Nässjö

Solavägen 52


Slutpris
1 575 000 kr

Ormaryd— Nässjö

Inflyttningsklar pärla med lantligt läge!

Nu ges tillfälle för ett trevligt och bekvämt boende i Ormaryd. En alldeles förtjusande enplansvilla med souterräng inlindad i vacker grönska och lantligt läge med hörntomt. Med sina generösa 176 kvm fördelat på sju rum och kök, varav fyra sovrum får här även den större familjen plats tack vare den genomtänkta planlösning och rumsförmedlingen. Sällskapsytorna är strategiskt placerade på entréplan med tre sovrum som alla ligger lite avskilt vilket ger en naturlig privat sfär och det fjärde sovrummet tillsammans med gillestugan avskilt i souterrängplan. Stort plus i kanten att det även finns stora badrum på vardera plan. Stora renoveringar och investeringar är gjorda såsom smakfullt helkaklat badrum 2010, tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och arbetsbänk 2013, jordvärme 2009, altan, carport etc. Den egna tomten om 1 506 kvm är väldigt lättskött med plan baksida och flera uteplatser som bjuder på många härliga soltimmar. Väl fritt om du vill sitta på det inglasade uterummet, balkongen eller den stensatta uteplatsen med fri tillgång till trädgården på husets baksidan. På tomten finns även ett väl tilltaget varmgarage och en carport.
Önskas svalkande bad i sommarhettan nås den fina badplatsen i Sjunnarydssjön med utedass och omklädningsrum på cirka 700 meter. Ormaryd är en idyll på Småländska höglandet med omkring 200 invånare med placeringen mitt emellan Nässjö och Eksjö. Goda kommunikationer för pendling med Krösatåget till Nässjö på cirka 11 minuter och Eksjö på cirka 8 minuter. Med buss 301 från väg 40 går bussen flera gånger per timma. Önskas förskola och fritids ligger det på ett bekvämt avstånd, mittemot huset. För skola hänvisas skolbarnen med buss till Annebergsskolan (ca.7 km) eller till Handskerydsskolan i Nässjö (ca.1mil). Här hittar Ni helt enkelt ett fantastiskt, lugnt och härligt boende med närhet till stadens hela utbud.
Ta vara på denna sällsynta möjlighet att förvärva denna inflyttningsklara pärla! Varmt välkomna på visningen!


Boarea/biarea
176/38 kvm
Driftkostnad
31 520 kr/år
Tomtarea
1 506 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2017-02-23

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.