Solavägen 52 / Ormaryd / Nässjö

Inflyttningsklar pärla med lantligt läge!

Slutpris
1 575 000 kr
Boarea/biarea
176/38 kvm
Driftkostnad
31 520 kr/år
Tomtarea
1 506 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2017-02-23
Bostaden är såld!

Denna villa på Solavägen såldes av oss 2017-02-23. Se alla våra försäljningar i Ormaryd samt även på Solavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Solavägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu ges tillfälle för ett trevligt och bekvämt boende i Ormaryd. En alldeles förtjusande enplansvilla med souterräng inlindad i vacker grönska och lantligt läge med hörntomt. Med sina generösa 176 kvm fördelat på sju rum och kök, varav fyra sovrum får här även den större familjen plats tack vare den genomtänkta planlösning och rumsförmedlingen. Sällskapsytorna är strategiskt placerade på entréplan med tre sovrum som alla ligger lite avskilt vilket ger en naturlig privat sfär och det fjärde sovrummet tillsammans med gillestugan avskilt i souterrängplan. Stort plus i kanten att det även finns stora badrum på vardera plan. Stora renoveringar och investeringar är gjorda såsom smakfullt helkaklat badrum 2010, tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och arbetsbänk 2013, jordvärme 2009, altan, carport etc. Den egna tomten om 1 506 kvm är väldigt lättskött med plan baksida och flera uteplatser som bjuder på många härliga soltimmar. Väl fritt om du vill sitta på det inglasade uterummet, balkongen eller den stensatta uteplatsen med fri tillgång till trädgården på husets baksidan. På tomten finns även ett väl tilltaget varmgarage och en carport.
Önskas svalkande bad i sommarhettan nås den fina badplatsen i Sjunnarydssjön med utedass och omklädningsrum på cirka 700 meter. Ormaryd är en idyll på Småländska höglandet med omkring 200 invånare med placeringen mitt emellan Nässjö och Eksjö. Goda kommunikationer för pendling med Krösatåget till Nässjö på cirka 11 minuter och Eksjö på cirka 8 minuter. Med buss 301 från väg 40 går bussen flera gånger per timma. Önskas förskola och fritids ligger det på ett bekvämt avstånd, mittemot huset. För skola hänvisas skolbarnen med buss till Annebergsskolan (ca.7 km) eller till Handskerydsskolan i Nässjö (ca.1mil). Här hittar Ni helt enkelt ett fantastiskt, lugnt och härligt boende med närhet till stadens hela utbud.
Ta vara på denna sällsynta möjlighet att förvärva denna inflyttningsklara pärla! Varmt välkomna på visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration