Östra Fåglabäcksvägen 7

Östra Fåglabäcksvägen 7

Slutpris

1 800 000 kr


Skillingaryd— Vaggeryd

Östra Fåglabäcksvägen 7


Slutpris
1 800 000 kr

Skillingaryd— Vaggeryd

Välkommen hem till denna välskötta villaidyll på Östra Fåglabäcksvägen 7!

Letar du efter en villa med tre sovrum och med bytt tak, 2009, även nya fönster 2005. En jordvärme pump vilket ger en låg driftkostnad. Denna välskötta villa på Östra Fåglabäcksvägen 7 i Skillingaryd erbjuder det huset med endast en ägare .Med 114 kvm boyta finns det gott om utrymme för hela familjen. Här finns ett ljust och luftigt vardagsrum, tre sovrum, hel källare med garage och en fin trädgård med en härlig altan där du kan njuta av sommardagarna. Närhet till Movalla samt förskolor och skolor.

En av de främsta fördelarna med denna villa är det fantastiska läget. Här bor du på en lugn och trevlig gata i närheten av vackra naturområden. Movalla med både fotboll- samt hockey träning möjlig för barnen. För resor finns det goda kommunikationer som gör det enkelt att ta sig till både Jönköping och Värnamo. 500 bussen går mellan Värnamo och Jönköping varje 30:e minut.

Detta välskötta hus har många unika funktioner som gör detta till det perfekta hemmet för dig. Köket har gott om förvaringsmöjligheter. Badrummet är stilrent med en dusch samt klinker golv och kaklade väggar Det finns också en rymlig källare med gott om utrymme för både förvaring och fritidsaktiviteter.

Ett hem som detta bör upplevas på riktigt. Välkommen på visning för att upptäcka varför detta är den perfekta platsen för dig och din familj!


Boarea/biarea
114/71 kvm
Driftkostnad
26 116 kr/år
Tomtarea
1 038 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2024-02-29

Mäklarhuset Vaggeryd

Denna villa på Östra Fåglabäcksvägen såldes av oss 2024-02-29. Se alla våra försäljningar i Skillingaryd samt även på Östra Fåglabäcksvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.