Skolvägen 2 / Klevshult / Vaggeryd

Enplansvilla i trevliga Klevshult.

Slutpris
995 000 kr
Boarea/biarea
121/46 kvm
Driftkostnad
7 462 kr/år
Tomtarea
1 005 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2020-08-10
Bostaden är såld!

Denna villa på skolvägen såldes av oss 2020-08-10. Se alla våra försäljningar i Klevshult samt även på skolvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av skolvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta mysiga hus i trevliga Klevshult. Sedan färdigställandet av detta hus år 1981 har det endast haft två ägare, och därför håller huset fortfarande mycket god kvalitet. Här bor du på en yta om 121 kvadratmeter stort och har tillgång till fem rum och kök. Tre sovrum och två badrum. Huset fick ett nytt kök och har även byggt om taket på garaget 2009.
Det första man möts av i huset är en praktisk hall. Det sociala, trevliga och rymliga köket bjuder på bra förvaringsmöjligheter, vita luckor mycket bänkar och en bra plats för köksmöblerna .Trevligt,stort och stilrent vardagsrum som även har en utgång till en uteplats som är på hela baksidan. Stora perspektivfönster gör en härlig och ljus känsla i rummet. Tre sovrum som har garderober inbyggda.Båda badrummen som har duschkabin, inbyggt handfat med tillhörande skåp samt wc. En stor vind som är bra att använda för förvaring.
Fastigheten har en trevlig trädgård som det finns många möjligheter att göra till sin egna oas, gott om bärbuskar.

Värnamo ligger endast 15 minuter bort med bil. Hjärtligt välkomna på visning och kanske ert kommande boende.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.