Din mäklare i Vaggeryd

Mäklarhuset VaggerydBesöksadress

Järnvägsgatan 9 567 30 Vaggeryd

Ska du köpa eller sälja en bostad? Här arbetar erfarna och engagerade fastighetsmäklare som är specialister på Vaggeryd med omnejd. Vi hjälper dig till en riktigt lyckad bostadsaffär.

Mäklarhuset erbjuder dig en heltäckande mäklartjänst och förmedlar samt värderar alla typer av bostäder. När du väljer oss som din mäklare när det är dags att köpa, värdera eller sälja bostad kan du vara trygg i ditt val. Välkommen till vårt mäklarkontor i Vaggeryd så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med din nästa bostadsaffär. Vårt mål är att göra bostadsmarknaden till en mindre krånglig plats.

Mäklare med lokal förankring i Vaggeryd

Vi erbjuder en smart komplett mäklartjänst där du som kund alltid står i fokus. Som din mäklare i Vaggeryd har vi koll på den lokala bostadsmarknaden och gör alltid vårt yttersta för att du som kund ska bli nöjd. Att köpa eller sälja bostad är en av de största affärerna som man gör i sitt liv. Varje affär är unik och vårt mål är att det ska vara tryggt, enkelt och framgångsrikt för både säljaren och köparen.

Vi lång erfarenhet och stor lokalkännedom om området. Detta gör att vi har full koll på skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och på vad som är på gång i området. Mäklarhuset står för nära engagemang med kunden och personlig service, vilket har gjort att Mäklarhuset i flera år haft landets mest nöjda kunder enligt SKI (Svenskt Kvalitetsindex.).

Mäklaruhset Vaggeryd
Mer från oss

Hitta till oss


Mäklarhuset Vaggeryd Järnvägsgatan 9 567 30 Vaggeryd

Öppettider


Mån - Fre: 9:30 - 15:00
Lör - Sön: Stängt

Vi hjälper dig värdera, sälja och köpa bostad i Vaggeryd


Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, fritidshus, lägenheter, radhus, tomter, nyproduktion och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad.

Välkommen till din lokala mäklare i Vaggeryd.


Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.