Södra Vägen 6A / Skillingaryd / Vaggeryd

Mysig trea centralt i Skillingaryd.

Slutpris
435 000 kr
Boarea
72.5 kvm
Avgift
5 003 kr/mån
Rum
3 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-09-11
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på södra vägen såldes av oss 2020-09-11. Se alla våra försäljningar i Skillingaryd samt även på södra vägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av södra vägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Tillfälle att köpa en nyrenovarad tre:a centralt i Skillingaryd. Lägenhetens 74 kvm fördelas på 3 rum och kök med balkong i syd-väst läge där man kan njuta av solen! En mysig lägenhet som har bra med förvaringsmöjligheter med ett stort förråd i hallen. Genomgående ljusa och uppdaterade ytskikt. Här bor man i en stabil förening som under året har bytt samtliga fönster till tre-glaasfönster och även nya balkongdörrar vilket gör att både ljud blir mindre och att värmen behålls bättre.

Ni som önskar bo centralt med nära till det mesta såsom matbutik, förskolor, skolor, kommunikationer och all tänkbar service.

Hjärtligt välkomna på visning. Glöm ej att anmäla er.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.