Vattugatan 8 / Skillingaryd / Vaggeryd

Fastighet i lungt område

Slutpris
810 000 kr
Boarea/biarea
112/71 kvm
Driftkostnad
37 595 kr/år
Tomtarea
1 050 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2020-06-03
Bostaden är såld!

Denna villa på vattugatan såldes av oss 2020-06-03. Se alla våra försäljningar i Skillingaryd samt även på vattugatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av vattugatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Vattugatan 8, ett hus som har potential. Huset har två lägenheter. Första plan finns det ett ljust och fint matrum med ett stavparkett golv i ek, som ligger ihop med ett tv rum. Intill ligger köket, ett kök som har en bra plats för köksmöbler samt mycket förvaringsmöjligheter. Ett kontor som går att göra om till sovrum samt en toalett, som ligger i hallen.På andra plan finns en möblerbar hall samt ett sovrum, en toalett och ett mindre kök. Där finns möjlighet att göra om till ett badrum. Källaren har en stor tvättstuga , som har en dusch, det kaklade golvet lades in 2010, helt ny tvättmaskin från Husqvarna installerades 20200417. En matkällare, pannrum samt ett garage. Garaget når man utifrån.
Ett hus som det finns många möjligheter att få till precis som man vill ha det. Smidigt med fjärrvärme. Finns även en friggebod på tomten. Huset är besiktigat och energideklarerats.
Närhet till Värnamo och Jönköping med 25 minuter bilresa.
Välkomna på visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.