Ekstigen 6 / Solberga / Nässjö

Här faller man lätt pladask för denna spännande fastighet!

Slutpris
425 000 kr
Boarea/biarea
70/10 kvm
Driftkostnad
24 789 kr/år
Tomtarea
1 275 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2017-11-03
Bostaden är såld!

Denna villa på Ekstigen såldes av oss 2017-11-03. Se alla våra försäljningar i Solberga samt även på Ekstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ekstigen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Härliga anno 1922 med romantisk chic känslan möter modern och ljus stil. Charmigt rött bostadshus med vita knutar, fiber och robotgräsklippare! Fastigheten har en strategisk och något avskilt läge med en lummig och inramande trädgård av prunkande grönska från alla fantastiska växter som här erbjuds. Bra planlösning med väl planerat utrymme i alla rum både på entréplan och övre plan samt med flera inbyggda skåp. Bostadshuset har två sovrum och på tomten finns dessutom en gäststuga med plats för upp till sex sängplatser till vänner och släkt på besök. Vatten- och avloppsförsörjningen sker fullt ut via det kommunala systemet där vatten- och avloppsstammar bör bytas fram till kommunal gräns. Fastighetens 20-tals stil passar självklart för er som älskar denna romantiska stil samt vill göra den till något ännu mer speciellt.

Med indragen fiber är den digitala framtiden säkrad för lång tid framöver och den självgående robotgräsklipparen tar hand om gräsklippningen så att du själv kan få tid över till annat. Trädgården måste nämnas lite extra eftersom det dessutom alltid finns vackra blommor att njuta av med bland annat lättskötta gammaldags magiska rosor, pioner, rhododendron och liljor som blommar växelvis om varandra. Där finns alltid nya färger genom hela säsongen och som kan avslutas på höstkanten med fruktträdens söta äpplen, plommon och körsbär. Den fina stenlagda dammen som lummigt gömmer sig framför gäststugan skapar en naturlig uteplats att vistas kring, liksom flera andra ställen i den härliga trädgården. Det finns också ett äldre växthus med handblåst glas som sätter den där lilla extra känslan för er som älskar denna romantiska chic stil som dessutom är genomgående i hela fastigheten. Med andra ord är detta ett mycket trivsamt boende med en alldeles egen känsla och karaktär som man lätt faller pladask för!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration