Rastad 23

Rastad 23

Slutpris

1 150 000 kr


Rastad Fritidsby— Vaggeryd

Rastad 23


Slutpris
1 150 000 kr

Rastad Fritidsby— Vaggeryd

En stuga vid det populära Rastad Fritidsby.

Nu har du möjlighet att förvärva en fantastisk pärla i Rastad bara ett stenkast ifrån sjön Fängen. Tomten är stor ca 1400 kvm, ingen granne på baksidan endast en härlig skog med både blåbär och lingon vid denna tid på året. Härifrån ser man sjön Fängen, där fanns förr en liten stig ner till sjön, den går att trampa upp igen. Smidigt om man önskar ta sig ett dopp antingen på morgonen eller kvälls dopp.
Här kan man njuta av fåglarna och den fina naturen med skogen alldeles inpå knuten. Många platser att sitta på , man kan sitta på framsidan i en inglasad altan och en på baksidan.
Väl inne i huset välkomnas vi direkt in till kök och vardagsrum i en öppen planlösning. Ett rymligt vardagsrum med mysiga balkar i tak och även på en vägg. Gott om plats för både en soffgrupp och köks möbler. I hörnet finns en härlig öppen spis med en Keddy insats som gör att värmen behålls. Även en luftvärmepump är installerad. Köket är ett kök med målade luckor , gott om förvaringsmöjligheter. Här finns en altandörr som leder ut till baksidan av stugan. Två sovrum och ett badrum med dusch, tvättmaskin, en diskbänk samt wc. Huset är vinter isolerat så det går alldeles utmärkt att bo hela året.
Säljarna har ägt stugan sedan 1979 och har alltid trivts bra.

Vid sjön finns gemensam badplats och båthamn som underhålls av Rastad Fritidsby. Rastad fritidsby är en ekonomisk förening som syftar till att underhålla och iordningsställa de gemensamma ytorna, hamnen samt vattenanläggningen.
Fängen ingår i ett stor sjösystem med Kärringasjön, Tängsjön och Sandsjön. Fantastiskt badvatten och vid fiske har bland annat abborre, braxen, gös och gädda fångats i sjön.

Här bor man i lugnet med närhet till både Vaggeryd och Jönköping med endast 15 min, resp 25 minuters bilfärd.


Varmt välkomna.


Boarea
78 kvm
Arrende
8 755 kr/år
Driftkostnad
18 331 kr/år
Tomtarea
1 400 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2023-09-03

Mäklarhuset Vaggeryd

Denna fritidshus på Rastad såldes av oss 2023-09-03. Se alla våra försäljningar i Vaggeryd samt även på Rastad.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.